Contact

Wij hebben maar heel af en toe een nestje en werken met een wachtlijst.

Onze wachtlijst is geopend voor mensen die een pup van All you need is Doodles een gouden mandje willen geven. De pups uit het nestje dat in augustus geboren zal worden, zullen uitgroeien tot medium Doodles. Dan hebben we in het voorjaar van 2023 een nestje kleine mediums gepland, ook hiervoor kan je je interesse al kenbaar maken.

Als je interesse hebt in een pup, kan je dat kenbaar maken via ons contactformulier of in een mailtje aan allyouneedisdoodles@gmail.com waarin je alvast wat meer over je gezin, werk- en woonsituatie vertelt. Voor ons is het ook heel belangrijk om te weten hoe lang de hond (uiteindelijk) alleen zal zijn. We nemen dan binnen twee weken contact met je op. Pas daarna beslissen we beiden of je op onze wachtlijst wil en kan komen.

All you need is Doodles verzamelt en verwerkt de gegevens die je aan ons verstrekt. Bijvoorbeeld als je een e-mail aan ons stuurt, het contactformulier invult of wanneer je je inschrijft voor een pup van All you need is Doodles. Wij verzamelen en verwerken de volgende gegevens: naam, contactgegevens en extra informatie die nodig is om een goed en volledig beeld te krijgen van de mensen die zich willen inschrijven voor een pup. Dit is in het belang van de pup; het is immers een levend wezen met een eigen karakter. Als je gebruik maakt van het contactformulier of ons een e-mail stuurt, geef je ons toestemming om je gegevens op te slaan en om contact met je te onderhouden. Als je jonger bent dan 16 jaar mag je slechts persoonsgegevens aan All you need is Doodles verstrekken als je daarvoor toestemming hebt gekregen van één van je ouders of van een wettelijk vertegenwoordiger die dit privacybeleid heeft gelezen.

Mochten er uiteindelijk meer pups geboren worden dan verwacht, of als er om wat voor reden dan ook een reservering niet doorgaat, dan zullen we dat in ieder geval op onze Instagram account kenbaar maken. Daarbij zal ik dan aangeven wat voor een gezin ik voor de desbetreffende pup(s) in gedachten heb.

Wat een Australian Labradoodle nodig heeft

Een Labradoodle is een echte gezinshond en is graag bij zijn mensen; het is geen hond om vaak of lang alleen te zijn, hij wil erbij horen, letterlijk en figuurlijk. Je moet dus tijd voor je Doodle hebben. Houd er verder ook rekening mee dat het grappige uiterlijk van een Doodle heel veel verzorging vraagt: de vacht moet wekelijks grondig geborsteld worden en heeft 4 tot 6 keer per jaar een trimbeurt nodig. Ook zinvol om te melden: een Labradoodle brengt niet alleen een hoop plezier in huis, maar ook een oneindige hoeveelheid zand, modder, afgemaaide grassprietjes, takjes en blaadjes die gratis meeliften in zijn mooie vacht.

Een Labradoodle is een intelligente hond en kan daarom ook enorm genieten van snuffelmatten, hersenwerkjes, zoekspelletjes en leuke dingen doen met zijn mensen. Bovenal is een Labradoodle natuurlijk een hond en heeft hij dus een gezin nodig dat hem hond laat zijn, hem laat snuffelen en hem de vrijheid geeft om de wereld op hondse wijze te ontdekken.

Houd er rekening mee dat wij de pups toewijzen op basis van de karakters van de pups en de dynamiek en leefstijl van de gezinnen die op de wachtlijst staan. Een kleur, krullen en geslacht lijken misschien wel belangrijk, maar uiteindelijk zijn dat onbelangrijke zaken en is het van veel groter belang dat het karakter van een pup goed in jullie gezin past. Daarom bekijken wij welk gezin het beste bij de persoonlijkheid van de pup past. Dit doen we pas als de pups een leeftijd van 7 tot 8 weken hebben. We kennen de pups dan inmiddels door en door en we hebben ons dan ook een goed beeld gevormd van de gezinnen op de wachtlijst. Dit geeft de grootste kans op een geweldige match.