Pepper is onze belofte voor de toekomst

All you need is Red Hot Chili Pepper

ALAEU-17818

Pepper is onze belofte voor de toekomst. Ze is grappig, vrolijk, een tikkeltje eigenwijs en ondeugend, een beetje verlegen en vooral heel erg lief. Ze luistert al heel goed naar haar naam en ze kan ook al netjes wachten als dat van haar gevraagd wordt. Natuurlijk snapt ze de commando’s ‘zit’, ‘af’ en ‘blijf’, maar veel belangrijker: we werken aan rust, (zelf)vertrouwen, optimisme en zelfbeheersing omdat we geloven dat dat de basis is voor een gelukkige hond. En dat is niet alleen fijn voor de hond, maar ook voor het gezin.

Inmiddels heeft Pepper al een paar tests gehad omdat we gezondheid heel belangrijk vinden. We hebben besloten om de lat hoger te leggen dan de ALAEU en de WALA voorschrijven en hebben besloten om vanaf nu ook de ruggengraat te röntgenen. Alles ziet er heel rooskleurig uit. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om in de toekomst een geweldige Labradoodle-moeder te mogen worden.

Pepper is niet tegelijk met haar broertjes uitgevlogen, om zo rustig te wennen aan alle beslommeringen in ons gezin en om een plekje te krijgen binnen onze roedel. Ze is inmiddels volledig opgenomen in de roedel en heeft eenieders hart gestolen. We zouden haar heel graag zelf voor altijd bij ons thuis willen houden, maar willen haar niet tekort doen: we gunnen haar een eigen liefdevol gezin.

Voor Pepper zijn wij op zoek naar een rustig gastgezin met veel liefde en tijd; een gezin dat het welzijn van een hond voorop stelt. Een gezin dat een hond die blaakt van het vertrouwen in zichzelf en haar gezin belangrijker vindt dan een “keurig” afgerichte hond.

Geboortedatum: 15 augustus 2022

Te verwachten maat: (kleine) medium

Vacht: fleece

Kleur: caramel

Heupen: zien er goed uit; PennHip uitslag

Ellebogen:

Patella Luxatie: ziet er goed uit (officiële uitslag pas op 1 jarige leeftijd)

Oogtest: ziet er goed uit (officiële uitslag jaarlijks vanaf 1 jarige leeftijd)

Von Willebrand:

PRA/PRCD:

DM:

Improper Coat:

Röntgenfoto ruggengraat: goed